El joc, alguna cosa més que diversió.

Podem definir el joc com una activitat física, mental, sensoriomotriu, espontània i lliure que provoca plaer i alegria, amb finalitat en sí mateixa.

És fonamental per al desenvolupament, en tots els àmbits de l’infant, ja que mitjançant el joc aquest descobreix, inventa, investiga, crea..

Per tant podem concloure que el joc és una activitat necessària per als éssers humans i de gran importància en l'àmbit social, ja que permet practicar algunes conductes socials; alhora és una eina útil per adquirir i desenvolupar capacitats intel·lectuals, motores o afectives. Aquesta activitat s'ha de fer de gust, sense cap mena d'obligació i amb el temps i l'espai necessaris.

divendres, 5 d’octubre del 2012

PODCASTING

El podcasting consisteix en la distribució d'arxius multimedia i a més, ens permet crear arxius de so i distribuir-los mitjançant un arxiu RSS que pot ser descarregat i escoltat en qualsevol moment per tot usuari.
Aquest terme ens permet avançar en l'educació, ja que podem crear textos de manera interactiva i dinàmica.
A més és una eina gratuïta que esta a l'abast de qualsevol internauta. Alguns dels recursos per crear un podcasting són: Audacity, Ourmedia, Sipphone, etc.
Sota el nostre punt de vista aquest ens permet una evolució a l'hora d'impartir l'ensenyament a l'aula d'una manera innovadora, la qual facilita la participació de tot l'alumnat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada